24 UUR IN skigebied Tignes

Er staat weer een nieuwe aflevering van 24 UUR IN online. Een afwisselende aflevering, waarbij Frank het skigebied gaat verkennen, maar ook dingen moet doen waar hij normaal gesproken geen held in is. Denk hierbij aan bungee-jumping met ski’s en ijsduiken. Daarnaast gaat hij uiteraard het skigebied van top tot teen bezoeken en verteld hij zijn ervaring over Tignes. Het is prachtig weer tijdens de opnames dus de beelden die het heeft opgeleverd zijn echt prachtig. 

24 UUR IN Tignes

Hierbij de aflevering. Ga 20 minuten even onderuit zitten en geniet van dit Franse skigebied dat bij Nederlanders erg populair is.

Skigebied Tignes

Het Franse skigebied Tignes staat in verbinding met Val d’Isere en heeft hierdoor circa 300 kilometer aan pistes. Een groot skigebied met moderne skilift en een gebied dat de beschikking heeft over 2 grote gletsjers. De gletsjer van Tignes heet de Grand Motte gletsjer en is zeker het bezoeken waard. Het skigebied is uitdagend en voornamelijk geschikt voor de iets meer ervaren skiërs. Ben je beginner dan heb je in Tignes Le Lac verschillende mogelijkheden waar je de eerste sporen kunt maken.

Een kleine impressie van de aflevering in foto’s

You may also like